Seaside Finolhu Baa Atoll Maldives 5*

8 Zile

Maldive

Descriere hotel

Situat în atolul Baa, o rezervație a biosferei inclusă în Patrimoniul UNESCO, Seaside Finolhu oferă oaspeților experiența unui sejur insular memorabil. Toate vilele de la Finolhu sunt situate fie pe țărmul insulei, fie deasupra oceanului. Mai mult de jumătate dintre vile au piscină privată. Fiecare categorie de vilă are o zonă de living spațioasă, prevăzută cu toate facilitățile moderne de acasă. Finolhu oferă opțiuni de luat masa elegante, printre care și Beach Kitchen, aflat în centrul complexului, unde oaspeții pot savura preparate internaționale preferate în orice moment al zilei. Alte opțiuni de luat masa includ experiența de luat masa direct pe nisip la Crab Shack, situat la jumătatea minunatului banc de nisip de la Finolhu, precum și restaurantul asiatic elegant Kanusan. Localul tip boutique Arabian Grill oferă un omagiu amestecurilor legendare de condimente ale aromelor din Orientul Mijlociu, iar Milk LAB oferă gustări rapide și ușoare. Oaspeții pot savura o gustare sau o băutură în timp ce admiră vederea spectaculoasă de pe puntea superioară a clubului de pe plajă.

Oceaneers Club are personal grijuliu și oferă activități și facilități fantastice pentru copii. Clubul pentru copii are o zonă de joacă în aer liber cu set de jucării, dressing, piscină pentru copii și studio de artă. Oaspeții se pot bucura de experiențe captivante la centrul de scufundări, unde sunt disponibile o serie de activități și excursii, inclusiv snorkelling, scufundări, pescuit, croaziere și multe altele. Oaspeții care doresc o aventură acvatică palpitantă pot merge la centrul de sporturi nautice. Centrul spa complet echipat îmbină ce este mai bun din Est și Vest, într-un meniu de răsfăț cu programe holistice și tratamente personalizate, oferite în mod expert într-o atmosferă liniștitoare. Proprietatea pune la dispoziție sală de gimnastică interioară și în aer liber și sesiuni de yoga sau meditație la pavilionul de yoga în aer liber sau direct pe plajă. Finolhu se află la 30 de minute de mers cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Malé sau cu un zbor de 15 minute de la Aeroportul Intern Dharavandhoo, urmat de o călătorie cu barca cu motor de 25 de minute.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 01.10 - 08.10.2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în vila
  • sejur cu demipensiune
  • transfer aeroport MLE - hotel - aeroport MLE

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
  • Excursii opționale

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Seaside Finolhu Baa Atoll Maldives 5*
De la €2,812
/ Persoană
Perioada
01.10 - 08.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.