Royal Palm Beachcomber Luxury 5*

8 Zile

Mauritius

Descriere hotel

Hotelul are vedere la Grand Baie și pune la dispoziție o plajă cu nisip alb imaculat, 3 piscine încălzite şi un centru sportiv. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de un spa și de facilități de sporturi nautice și de uscat.

În toate suitele de la Royal Palm Beachcomber Luxury, s-au folosit materiale fine și finisaje din lemn și marmură pentru amenajările interioare. Suitele oferă balcon privat sau terasă cu vedere la grădinile tropicale și la ocean. Suitele sunt dotate cu WiFi gratuit, baie privată cu chiuvetă dublă, cadă și duș separat.

Proprietatea pune la dispoziție 3 restaurante à la carte: Le Bar Plage, amplasat pe plajă, La Brezza și La Goélette, ambele cu vedere la golf. Există și un bar al hotelului, „The Bar”, care oferă muzică live seara.

Royal Palm Beachcomber Luxury pune la dispoziția oaspeților o gamă largă de activități, printre care schi nautic, snorkelling și excursii cu barca cu fund de sticlă. Oaspeții au acces la Mont Choisy Le Golf, un teren de golf de campionat cu 18 găuri, situat la aproximativ 7 km de complex.

Pentru relaxare după efort, oaspeții au la dispoziție spa-ul de clasă mondială unde vor descoperi beneficiile diferitelor masaje și tratamente concepute pentru a-i ajuta să se reconecteze cu ei înșiși și pentru a le crește starea de bine.

Complexul se află la aproximativ 28 km de capitala Port Louis și la 70 km de Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Există un helipad, iar la cerere se pot organiza transferuri cu elicopterul.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 18.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • cazare 7 nopți in Suite - Bay Grand
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Royal Palm Beachcomber Luxury 5*
De la €4,888
/ Persoană
Perioada
11 - 18.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.