Relais & Châteaux Il Falconiere 5*

5 Zile

Descriere hotel

Acest splendid conac din secolul al XVII-lea se află în peisajul rural toscan, chiar lângă Cortona. Oferă un restaurant cu stele Michelin și un centru de wellness de lux cu piscine în aer liber și interioare. Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Camerele de la Il Falconiere sunt situate în diferite locații din jurul proprietății, care găzduiește podgorii și plantații de măslini. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată.

Oaspeții se pot relaxa lângă piscina în aer liber, cu șezlonguri și șezlonguri. Thesan Etruscan Spa oferă o saună, dușuri senzoriale și o baie turcească, precum și tratamente de înfrumusețare și masaje.

Amplasat într-o portocalie transformată, restaurantul servește mâncăruri tradiționale toscane. Oaspeții pot degusta vinurile Baracchi ale proprietății sau pot participa la unul dintre cursurile de gătit gourmet Cooking under the Tuscan Sun.

Relais & Châteaux Il Falconiere se află la 2,5 km de centrul istoric al orașului Cortona și la 15 minute de mers cu mașina de Lacul Trasimeno. Parcarea este gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 28.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 4 nopti cazare in Classic Double Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Relais & Châteaux Il Falconiere 5*
De la €996
/ Persoană
Perioada
24 - 28.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.