Palazzo di Varignana Resort & Spa 4*

5 Zile

Descriere hotel:

Complexul Palazzo di Varignana este înconjurat de liniștea dealurilor bolognese și oferă o priveliște superbă asupra orașului. Inima complexului este Palazzo Bentivoglio, un castel ce datează din 1705. A fost renovat, dar proprietarii au acordat o atenție deosebită conservării frumuseții sale. Au păstrat stucaturile monocrome și patinate, frescele și mobilierul de calitate pentru a fi în perfectă armonie cu spiritul elegant tipic acelei perioade arhitecturale. Scara, loggia, plafoanele boltite, decorațiile murale sunt rezultate ale unei renovări recente efectuate cu respectarea farmecului istoric al palatului.

Complexul se bucură de 30 de hectare de teren împărțite între spații verzi vaste, parcuri, surse de apă și priveliști care îți taie respirația. Toate acestea se îmbină perfect cu cele 350 de hectare de teren de unde provin ingredientele delicioaselor preparate servite în restaurantele complexului Palazzo di Varignana.

Cel mai apropiat oraș, Castel San Pietro Terme, se află la aproximativ 10 minute de mers cu mașina, iar atractiva metropolă Bologna se află la aproximativ 25 km.

Puncte de atracție și distanțe față de acestea:

Teren de golf Golf Club Le Fonti aprox. 10 km, durata călătoriei: aprox. 20 minute.
Centrul orașului Bologna aprox. 19 km, durata călătoriei: aprox. 20 minute.
Centrul comercial Castel Guelfo The Style Outlet aprox. 10 km, durata călătoriei: aprox. 15 minute.
Muzeul Ferrari aprox. 75 km, durata călătoriei: aprox. 1 oră
Muzeul Lamborghini aprox. 55 km, durata călătoriei: aprox. 1 oră
Muzeul Ducati aprox. 30 km, durata călătoriei: aprox. 30 minute

Taxa turistică se achită la check-in.
Este un hotel pentru nefumători.
Ora de check-in de la 14:00, iar ora de check-out până la ora 11:00 a.m.

Facilități: 3 restaurante: restaurantul gastronomic „Il Palazzo”: Bucătărie: italiană, à la carte; restaurantul principal „AUREVO Pool Restaurant”: Bucătărie: tipică de țară, mediteraneană, à la carte,; restaurant de specialitate „Le Marzoline”: Bucătărie: italiană, à la carte
Bar „Lounge Bar”: săptămânal, între orele 9:00 – 12:00; teren de tenis, centru de fitness: 7:00 a.m. – 11:00 p.m, ciclism – tururi cu ghid, închiriere biciclete, piscine: Whirlpool „Outdoor Whirlpool”: gratuit, în aer liber, în zona de wellness, saune: 4; zonă de wellness/spa „VARSANA Spa”: de la 16 ani, zilnic între orele 9:00 – 21:00, suprafață: 2500m², săli de tratament: 11, săli de tratament pentru cupluri: 2
Saună finlandeză, saună bio, baie de aburi, duș cu jet de apă, hammam; centrul de înfrumusețare/cosmetică „VarSana Spa”.

Servicii incluse:

  • cazare 4 nopți în cameră dublă Superior
  • mic dejun inclus

Nu sunt incluse:

  • asigurarea medicală și storno
  • transportul
  • transferurile

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Palazzo di Varignana Resort & Spa 4*
De la €565
/ Persoană
Perioada
03.10 - 07.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.