Movenpick Resort & Spa Jimbaran Bali 5*

8 Zile

Descriere hotel

Oferind 4 piscine diferite în aer liber, Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali este situat în Jimbaran din regiunea Bali, la 100 de metri de plaja Jimbaran. Complexul de familie are un centru spa, un centru de fitness, 5 restaurante și 7 locuri pentru întâlniri și evenimente. Oaspeții beneficiază zilnic de ore gratuite de ciocolată.

Camerele cu aer condiționat de la Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum și iPod docking station. Toate camerele includ o baie privată cu cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Pentru un plus de confort, oaspeții beneficiază de halate de baie și papuci.

La proprietate există o recepție deschisă nonstop, parcare cu valet, închiriere de biciclete și mașini. Oaspeții se pot bucura de diverse activități în împrejurimi, inclusiv golf, surfing și snorkelling.

Mövenpick Resort & Spa Jimbaran Bali se află la 7,8 km de plaja Balangan și la 8 km de cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Ngurah Rai.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.09 - 04.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Premium Suite
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • TRansport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Movenpick Resort & Spa Jimbaran Bali 5*
De la €1,019
/ Persoană
Perioada
27.09 - 04.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.