Mercure Maldives Kooddoo Resort 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Vă prezentăm noul All-Inclusive, exclusiv pentru adulți, Mercure Maldives Kooddoo. Mercure Maldives oferă un concept all-inclusive generos pentru a vă răsfăța cu o selecție largă de mese și băuturi cu 40 de vinuri internaționale fără costuri suplimentare, precum și excursii gratuite și tratamente spa cu reduceri.

Resortul are 43 de vile deasupra apei și 25 de vile pe malul mării, majoritatea vilelor oferind vederi uluitoare la apus de soare și 20 de vile cu propria lor piscină privată. Interioarele vilei folosesc culori izbitoare îmbinate cu un design elegant și contemporan și WiFi gratuit, porturi de încărcare USB, stații de andocare pentru dispozitive și prize universale.

Restaurantul Alita este deschis toată ziua și servește preparate din bucătăria pan-asiatică, cu locuri în interior și în aer liber, cu vedere la piscină și la lagună. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și preparate preferate. De asemenea, este disponibil un meniu de 24 de ore în vilă. Vista este un restaurant și bar italian a la carte, situat deasupra apei.

Suvadiva Spa este un centru spa cu tematică marină care oferă oaspeților o gamă largă de tratamente și terapii, inclusiv masaje, scrub-uri, împachetări și tratamente faciale. Suvadiva Divers Maldives este un centru de scufundări și sporturi acvatice certificat PADI de 5 stele, care oferă acces ușor la atolul Gaafu Alifu. Sporturi de apă, cum ar fi snorkeling, navigație, caiac sunt disponibile pentru toți oaspeții gratuit. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice motorizate, cum ar fi jet ski-uri și tuburi distractive.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 21.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 7 nopți cazare in Overwater Villa
  • All Inclusive
  • transfer

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Mercure Maldives Kooddoo Resort 5*
De la €1,470
/ Persoană
Perioada
14 - 21.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.