Marko Polo hotel 4*

8 Zile

Dubrovnik Riviera

Descriere hotel

Situat la doar câţiva paşi de centrul oraşului Korčula, Hotelul Marko Polo oferă un restaurant à-la-carte cu aer condiţionat, o cafenea şi un magazin de suveniruri. Sunt disponibile un centru de wellness, un salon de înfrumuseţare, zonă de fitness şi 2 piscine. Camerele şi apartamentele de la Marko Polo sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, telefon, seif şi minibar. Baia privată are cadă sau duş şi uscător de păr. Toate unităţile de cazare oferă vedere fie la grădină, fie la mare. Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria de înaltă calitate, în timp ce barul de aperitive oferă un loc plăcut pentru o băutură de seară. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară, precum şi o piscină în aer liber, în timp ce alte facilităţi sunt partajate cu hotelurile partenere şi includ un teren de tenis, biciclete de închiriat, un centru de navigaţie şi windsurfing, precum şi minigolf.

Korčula oferă un cadru natural virgin minunat şi vegetaţie luxuriantă mediteraneană, precum şi numeroase opţiuni de luat masa rafinate şi posibilitatea de a savura specialităţi locale. Oraşul este un exemplu de arhitectură renascentistă de cea mai bună calitate şi este bogat în tradiţii. Numeroase evenimente culturale au loc în Korčula în fiecare vară. Plaja din imediata apropiere a hotelului este formată din pietriş şi stânci şi este conectată cu plaja Hotelului Park. De pe plajă pot fi închiriate echipament de windsurfing, bărci cu motor şi hidrobiciclete. Cel mai apropiat aeroport se află lângă Dubrovnik, la 88 km şi este uşor accesibil cu barca. Bărci pentru Dubrovnik, precum şi pentru insulele din jur pleacă zilnic din portul Korčula.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 04 - 11.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti (OTP) - Dubrovnik (DBV), Dubrovnik (DBV) - Bucuresti (OTP)
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti cu mic dejun
  • Asistenta turistica

Nu sunt incluse

  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Marko Polo hotel 4*
De la €949
/ Persoană
Perioada
04 - 11.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.