Maritim Paradise Blue Hotel & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Este situat pe plaja din Albena și oferă șezlonguri și umbrele gratuite. Tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, lângă piscină. De asemenea, tariful include 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe cameră, pe plajă, începând de la a 3-a linie de la mare. Paradise Blue Hotel & Spa are o piscină în aer liber cu vedere la mare, o piscină interioară și un centru spa cu diverse tratamente. Oaspeții se pot bucura de mâncăruri excepționale la restaurantele à la carte și bufet, de momente și băuturi reconfortante la baruri și de o seară vibrantă la clubul de noapte.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer condiționat și baie privată cu cadă sau duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere includ o zonă de relaxare, unde vă puteți destinde. Hotelul Paradise Blue asigură WiFi gratuit în întreaga proprietate. La proprietate există recepție deschisă non-stop, un bancomat și un salon de coafură. În plus, veți găsi diferite servicii și facilități, precum un loc de joacă pentru copii și personal de divertisment. Sala de conferințe pentru până la 500 de persoane poate fi utilizată la un cost suplimentar. Parcul acvatic Albena este la 950 m de Paradise Blue Hotel & Spa, iar parcul Baltata se află la 5 minute cu mașina. Aeroportul din Varna este la 36 km de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 09 - 16.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • demipensiune

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Maritim Paradise Blue Hotel & Spa 5*
De la €654
/ Persoană
Perioada
09 - 16.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.