LUX* Grand Gaube Resort Mauritius 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Situat pe o plajă din nordul insulei Mauritius, LUX * Grand Gaube este un complex de lux cu piscină cu vedere la Oceanul Indian. Complexul oferă camere elegante şi plimbări gratuite cu o barcă cu fund de sticlă. Camerele de la LUX* Grand Gaube au aer condiţionat şi balcon mobilat cu vedere panoramică. Camerele spațioase sunt dotate cu WiFi gratuit și TV LED interactiv. Unele vile sunt prevăzute cu o chicinetă și piscină privată.

Complexul asigură diverse opţiuni culinare. INTI este un restaurant peruvian cu terasă în aer liber și un bar Pisco, iar Beach Rouge este un restaurant mediteranean, cu zone de lounge pe plajă. Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant la LUX* Me Spa sau pot viziona un film la cinematograful proprietății. Sunt disponibile cursuri de Pilates, Tai Chi şi yoga. Proprietatea are o piscină pentru adulți, iar activitățile disponibile includ caiac, navigație și snorkeling. Situat în Grande Gaube, Hotelul LUX* este la 20 de minute de mers cu mașina de Grand Baie. Recepția este deschisă nonstop, iar parcare privată este gratuită.

Luna de miere: Cei aflați în luna de miere, precum și pentru aniversarea de 5 ani și pentru fiecare aniversare de nuntă care urmează în intervale de 5 ani (până la 12 luni de la ceremonia de căsătorie sau de la ziua nunții) beneficiază de o reducere la rezervarea camerelor Honeymoon, de un mic dejun tropical la piscină, de un aperitiv cu tartine servit pe terasa camerei, precum și de un curs de cocktail și un curs de gătit vegetarian. La rezervarea cu demipensiune/pensiune completă/all-inclusive, primesc o cină suplimentară (fără băuturi). Pentru un sejur de minimum 4 nopți, veți primi, de asemenea, un voucher spa. O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentată la hotel la sosire.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27 iunie - 04 iulie 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Tariful include:

Tariful include:

  • 7 nopti cazare în cameră dublă Superior
  • mic dejun inclus

Nu sunt incluse:

  • bilete de avion
  • transferuri
  • asigurare medicală de călătorie

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

LUX* Grand Gaube Resort Mauritius 5*
De la €827
/ Persoană
Perioada
27.06 - 04.07.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.