Luna de miere in Thailanda – Bo Phut Resort & Spa Koh Samui 4*

8 Zile

Descriere hotel

Bo Phut Resort & Spa oferă un refugiu liniştit în Koh Samui şi spaţii de cazare minunate în stil thailandez în inima unei întinse suprafeţe cu vegetaţie tropicală. Complexul luxos oferă piscine amenajate în aer liber şi un teren de golf. Aflat pe plaja Bo Phut, complexul este situat la aproximativ 1,5 km de satul pescarilor şi la 5 km de Aeroportul Internaţional Samui. Oferă transferuri la/de la aeroport.

Toate camerele şi vilele spaţioase sunt prevăzute cu balcoane private şi ferestre supradimensionate care oferă vederi spre grădină. Băile private au duş şi cadă separată. Oaspeţii au la dispoziţie facilităţi de divertisment precum TV prin satelit, DVD şi CD player.

Centrul spa al complexului Bo Phut oferă masaje reconfortante şi alte tratamente spa personalizate. O saună şi o cadă cu hidromasaj completează paleta de servicii oferite oaspeţilor. Activităţile de agrement includ pescuit, canotaj şi tenis de masă. Mica bibliotecă pusă la dispoziţie poate face mai agreabilă alternativa de a petrece o zi liniştită în complex.

Cele 2 restaurante oferă preparate locale şi internaţionale. Restaurantul luxos Sala Thai are vedere către un iaz cu lotuşi şi completează experienţa culinară cu muzică locală live. Puteţi savura cocktailuri şi gustări uşoare lângă piscină şi la barul de pe plajă.

HONEYMOON SPECIAL: pentru un sejur minim de 5 nopți, oaspeții vor primi o băutură de bun venit, un coș de fructe, un tort, o cină romantică pentru 2 persoane în restaurantul „Sala Thai”. Vă rugăm să specificați „Luna de miere” la efectuarea rezervării. Copia certificatului de căsătorie trebuie prezentată la sosire, maxim 6 luni de la data căsătoriei. Beneficiul nu poate fi combinat cu early booking.

Condiții ofertă:

Oferta este valabilă, în limita disponibilităților, pentru sejururi în perioada 25.10 – 01.11 2024.

Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați

Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

 

Luna de miere

  • Membru al ”Leading Small Hotels of the World”.
  • 7 ha de grădină
  • Zonă de wellness de top "Bo Phut Spa”
  • Direct pe plajă

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în Deluxe Outdoor Jacuzzi
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicală de călătorie / STORNO
  • excursii opționale

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Luna de miere in Thailanda – Bo Phut Resort & Spa Koh Samui 4*
De la €559
/ Persoană
Perioada
25.10 - 01.11 2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.