Louis Imperial Beach Resort 4*

8 Zile

Descriere hotel

Oferind vedere panoramică la port și Castelul Paphos, acest complex de 4* Plus pe malul mării oferă camere cu TV prin satelit și balcon privat. Facilitățile includ piscine în aer liber și interioare.

Toate camerele de la Louis Imperial Beach sunt dotate cu aer condiționat, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Ferestrele mari oferă multă lumină naturală. Unele dintre camere au vedere uimitoare la Marea Mediterană.

Louis Imperial Beach are 3 restaurante, și anume restaurantul principal „Amorosa”, care oferă stații de bucătărie deschisă, bufete extinse și mese în aer liber, Fiki Japanese Fusion, un restaurant japonez și restaurantul „Pygmalion”, care oferă o selecție de burgeri de casă, salate proaspete și laturi, însoțite de shake-uri inovatoare și limonadă de casă. Restaurantele oferă, de asemenea, seri tematice cipriote, grecești și chinezești. Micul dejun certificat cipriot este servit dimineața.

Personalul de la Imperial Beach oferă divertisment profesional, cum ar fi jocuri de apă și activități sportive. Hotelul are, de asemenea, un teren de tenis iluminat, un teren de squash și un poligon de tir cu arcul. WiFi gratuit este disponibil în toate camerele și zonele publice.

Este la doar 1 km de parcul acvatic Paphos Aphrodite. Centrul orașului este la doar 2 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 07 - 14.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet de avion cursa charter
  • taxe de aeroport
  • cazare 7 nopți cu All Inclusive
  • transfer aeroport - hotel - aeroport

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Louis Imperial Beach Resort 4*
De la €1,274
/ Persoană
Perioada
07 - 14.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.