Komaneka at Monkey Forest Ubud 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situat de-a lungul Monkey Forest Road din zona Ubud din Bali, Komaneka at Monkey Forest oferă camere în stil balinez, cu o terasă privată cu vedere la câmpurile de orez sau la grădinile amenajate. Situat la 650 de metri de Palatul și Piața Ubud, complexul oferă o piscină în aer liber, un centru spa și WiFi gratuit.

Camerele spațioase de la Komaneka Resort au mobilier din lemn de culoare închisă și TV prin cablu. Băile private sunt dotate cu duș și cadă separate. Include minibar și aparat de ceai/cafea.

Restaurantul Komaneka Bali servește mâncăruri locale într-un cadru în aer liber. De asemenea, oferă room service și mic dejun zilnic.

Oaspeții pot citi o carte la bibliotecă sau pot cumpăra cadouri de la magazinul de suveniruri. Komaneka din Monkey Forest oferă parcare gratuită și un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Komaneka at Monkey Forest se află la 3,4 km de Campuhan Ridge Walk și la 4,6 km de Goa Gajah. Este la aproximativ 28 km de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 23 - 30.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in One Bedroom Pool Villa
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Komaneka at Monkey Forest Ubud 5*
De la €776
/ Persoană
Perioada
23 - 30.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.