Kefaluka Resort 5*

Descriere hotel

Având vedere la frumoasa plajă Akyarlar, Kefaluka Resort oferă o serie de activități de spa şi agrement pentru întreaga familie, împreună cu o plajă privată organizată şi un parc acvatic.

Kefaluka Resort este situat lângă golful Akyarlar, în Turgetreis. Acesta pune la dispoziție o varietate de camere potrivite necesităților de vacanță, fiind frumos amenajate cu mobilier şi facilități moderne. Unitățile de cazare oferă vedere frumoasă la Marea Egee, la satul Akyarlar şi la Insula Kos.

Copiii se pot distra la parcul acvatic cu tobogane și la piscina cu activități. Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness ultramodern sau pot juca o partidă de tenis. De asemenea, oaspeții se pot bucura de activitățile de pe plaja privată a hotelului Kefaluka Resort sau se pot relaxa lângă una dintre numeroasele piscine.

Centrul de wellness și spa de la Kefaluka este la dispoziția oaspeților pentru un plus de răsfăț. De asemenea, oaspeții se pot destinde cu un masaj relaxant sau cu un tratament de înfrumusețare sau pot profita de cada cu hidromasaj liniștitoare. De asemenea, aceștia își pot verifica e-mailurile utilizând accesul gratuit la internet wireless. Oaspeții care trebuie să lucreze pot utiliza centrul de afaceri complet echipat de la Kefaluka.

Oaspeții se pot relaxa la bar cu o băutură şi pot privi soarele care apune deasupra Mării Egee.

Aeroportul Bodrum este situat la doar 60 km, iar centrul orașului Turgutreis se află la 11 km. Dacă veţi călători cu maşina, beneficiaţi de parcare gratuită la Kefaluka Resort.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 02 - 09.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactaț
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Transport cursa charter
  • Taxe de aeroport
  • 7 nopti cazare cu All Inclusive
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport

Nu sunt incluse

  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Kefaluka Resort 5*
De la €915
/ Persoană
Perioada
02 - 09.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Alte oferte

790 Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.