Kappa Resort 5*

6 Zile

Descriere hotel

Aflat în satul Paliouri, complexul premiat Kappa oferă unități echipate complet, cu decor elegant. Majoritatea beneficiază de o piscină privată și de o grădină cu terasă la soare. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietății. La 200 de metri există o plajă privată cu șezlonguri și umbrele gratuite.

Toate vilele și suitele complexului Kappa au aer condiționat și vedere la golful Toroneos, la grădină și la piscină. Fiecare include o cameră de zi cu TV prin satelit. Vilele au o bucătărie utilată, în timp ce suitele oferă o chicinetă echipată doar cu ustensile de bază. Există suite Panorama cu 2 dormitoare, precum și suite Executive cu 1 dormitor și vedere la mare.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe terasa de lângă piscină, admirând priveliștea din jur. La cerere, proprietatea poate furniza servicii de spălătorie și călcătorie.

Restaurantul premiat al complexului Kappa servește preparate gourmet, iar oaspeții au la dispoziție și room service. Aeroportul Internațional Macedonia Salonic se află la 110 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 25.06.2024
  • Pentru alte date de călători, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 5 nopti cazare in Panorama 2-Bedroom Suite

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • masa

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Kappa Resort 5*
De la €550
/ Persoană
Perioada
20 - 25.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.