Ayada Maldives 5*

8 Zile

Descriere hotel

Ayada Maldives este un complex de lux situat în mijlocul unui recif de coral neatins, în zona sudică a atolului Gaafu Dhaalu din sudul insulelor Maldive. Oferă unități de cazare cu piscină de relaxare privată și WiFi gratuit.

Atolul Gaafu Dhaalu se află la aproximativ 431 km spre sud de capitala Malé. Ayada Maldive este accesibil printr-un transfer intern de 55 de minute de la Aeroportul Internațional Malé la aeroportul local Kaadedhdhoo, urmat de un transfer cu barca de 25 – 55 de minute până la complex.

Vilele au interior elegant, finisat cu elemente de design din Orientul Mijlociu și Maldive. Vilele și suitele de pe plajă au grădină privată retrasă, cu piscină și duș în aer liber – la doar câțiva pași de plajă. Vilele și suitele lacustre oferă vedere uimitoare la ocean și au, de asemenea, piscine private și dușuri în aer liber.

Oaspeţii pot admira apusul de soare spectaculos sau pot înota în apele cu corali. Centrul spa oferă tratamente de întinerire, iar centrul de fitness permite oaspeţilor să se antreneze.

Oaspeții pot lua masa la Magu, care servește micul dejun și cina, la restaurantul cu bar Ocean Breeze, cu atmosferă sofisticată, amplasat deasupra apei turcoaz a Oceanului Indian, și la restaurantul asiatic Kai Far East, care oferă o varietate de preparate, de la cele indiene la cele japoneze, și include o pivniță cu numeroase vinuri. Ille De Joie Cheese and Wine Bar se află în mijlocul vilelor Ocean și oferă o gamă variată de vinuri și brânzeturi. The Ottoman Lounge servește cafea turcească autentică, o varietate de ceaiuri și o serie de shisha tradiționale. La barul și restaurantul Zero Degree, amplasat lângă piscină există un DJ.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada18 - 25.11.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în Garden Villa
  • mic dejun
  • transfer

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Ayada Maldives 5*
De la €1,276
/ Persoană
Perioada
18 - 25.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.