Island hopping în Insulele Ciclade – de la Mykonos la Santorini

10 Zile

Descriere

Această escapadă vă oferă oportunități excelente de înot combinate cu artă și arhitectură impresionante în unele dintre cele mai frumoase locuri din Grecia.

Avantajele tale
3 insule încântătoare Ciclade într-un singur tur
Vizitați cele mai frumoase plaje
3 nopți pe fiecare insulă asigură multă relaxare

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 01.05 - 12.10.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității
 • Varianta de călătorie: se poate rezerva ca variantă superioară cu hoteluri de clasa medie superioară în camere standard
 • Orele de plecare pot varia în funcție de condițiile meteorologice

Itinerar

Sosire individuală în Mykonos. Transfer de la aeroport/port la hotel. Restul zilei este liber. 3 nopti in Mykonos.
Varianta standard: hotel de clasa medie (categoria nationala: 3 stele)
Varianta superioară: hotel clasa medie superioară (categoria națională: 4 stele)

Zilele sunt libere în Mykonos. Mykonos este cea mai orbitoare și poate cea mai cunoscută insulă din Ciclade. Insula este cunoscută în special pentru viața de noapte strălucitoare. Pe lângă viața de noapte, capitala are și alte farmece pe care le poți descoperi în timpul șederii. Casele albe, imbricate, sunt grupate în jurul a numeroase străzi pietruite și coridoare care vă invită să vă plimbați prin magazinele originale. Obiectivele insulei includ, de asemenea, morile de vânt mici și albe strălucitoare. Renumitele plaje Paradise și Super-Paradise oferă, de asemenea, cele mai bune condiții pentru distracția fără griji la baie. (Mic dejun)

Transfer in port si traversare catre Naxos. Mai degrabă necunoscută, Naxos este cea mai mare și cea mai pitorească insulă din Ciclade. 3 nopti pe Naxos. (Mic dejun)
Varianta standard: hotel clasa medie (categoria nationala: 3 stele)
Varianta superioară: hotel clasa medie superioară (categoria națională: 4 stele)

Zilele sunt libere pe Naxos. Confortabilă capitală a insulei Chora, cu frumoasa sa promenadă a portului, nenumăratele cafenele și taverne din port și magazinele de pe alei vă invită să vă plimbați și să zăboviți. La periferie se află reperul Naxos, care datează din secolul al VI-lea î.Hr. Poarta de marmură datează din secolul I î.Hr., un fragment din fostul Templu al lui Apollo. Seara, numeroși oameni vin aici pentru a se bucura de priveliștea orașului vechi și de apusul magnific. Deasupra orașului se află Kastroul venețian. Naxos este doar lucrul pentru iubitorii de baie. Plajele largi, cu nisip fin și peisajele cu dune extinse fac din insula un Eldorado pentru turiștii pe plajă. (Mic dejun)

Dimineata transfer la port si traversare spre Santorini. Cea mai sudica insula Ciclade este, fara indoiala, una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Marea Mediterana. Asteptam 3 nopti in Santorini. (Mic dejun)
Varianta standard: hotel categorie medie (categoria nationala: 3 stele)
Varianta superioară: Hotel clasa medie superioară (categoria națională: 4 stele).

Aceste zile sunt complet gratuite pentru tine. Santorini face parte dintr-un vulcan care s-a scufundat în mare. Craterul puternic, Caldera, este una dintre cele mai importante obiective turistice de pe insulă. Vederea de pe marginea craterului a satelor albe strălucitoare, a capelelor frumoase și a mării de un albastru profund va fi de neuitat! Capitala Thira este centrul cultural și social al insulei și este cunoscută pentru viața de noapte vibrantă. Alte atracții includ săpăturile capitalei antice Thera și Akrotiri. Plaje bine întreținute pot fi găsite în Kamari, Perissa sau Red Beach. (Mic dejun)

Plecare individuală din Santorini. (Mic dejun)

Servicii incluse

 • Excursie combinată în funcție de itinerar
 • Transfer de la aeroportul Mykonos/la aeroportul Santorini sau port la hoteluri
 • Toate traversările cu feribotul
 • 9 nopți în hoteluri de categorie medie
 • 9x mic dejun

Nu sunt incluse

 • transport
 • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Island hopping în Insulele Ciclade – de la Mykonos la Santorini
De la €1,024
/ Persoană
Perioada
01.05 - 12.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.