Ikos Dassia 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situat în Golful Dassia, Ikos Dassia are 7 piscine înconjurate de grădini amenajate și o plajă privată cu lungimea de 400 de metri. Acesta include camere cu vedere la Marea Ionică sau la uscat şi un cinematograf în aer liber, cu un bar de teatru. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilităţi spa şi un loc de joacă pentru copii.

Camerele de la Ikos Dassia sunt decorate elegant și au balcon. Fiecare cameră include aer condiționat, TV prin satelit și un minibar complet aprovizionat, cu băuturi alcoolice de marcă.

Ikos Dassia pune la dispoziție o varietate de facilităţi sportive şi de agrement, inclusiv 2 terenuri de tenis, 2 săli de fitness complet dotate şi o cadă cu hidromasaj în aer liber. Una dintre piscine are şi o zonă pentru copii.

Ikos Dassia are 6 restaurante care pun la dispoziție meniuri à la carte din bucătăria modernă grecească, deli-greacă, asiatică/orientală, italiană, franceză și locală din Corfu, majoritatea pregătite de bucătari celebri premiați cu stele Michelin. De asemenea, există 2 restaurante mediteraneene cu preparate tip bufet. Meniurile à la carte sunt completate de vinuri rafinate din colecția de vinuri Icos și servicii exemplare.

Toți oaspeții de la Ikos Resorts pot savura cocktailuri originale, pregătite de barmani premiați, la barurile superbe, cu locuri în interior sau în grădinile generoase de lângă piscină.

Copiii de toate vârstele își vor găsi cu siguranță activitatea preferată la Clubul pentru copii Hero. Serviciul de creșă, miniclubul multilingv și clubul de adolescenți sunt gestionate de o societate profesională de îngrijire a copiilor.

Aeroportul Internaţional Corfu este situat la 12 km de hotel. Portul Corfu se află la 10 km. Parcarea este gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 12 - 19.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Corfu - Bucuresti (OTP-CFU, CFU-OTP)
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica
  • Cazare 7 nopti cu All Inclusive

Nu sunt incluse

  • Asigurare de călătorie medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Ikos Dassia 5*
De la €3,063
/ Persoană
Perioada
12 - 19.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.