Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Acest luxos hotel de 5 stele Hilton beneficiază de o locaţie la malul mării, la 4 km de Flic en Flac. Acesta oferă şcoală de scufundări, 3 restaurante şi o piscină în stil lagună.

Camerele de la Hilton Mauritius Resort & Spa sunt extrem de spaţioase şi fiecare are o baie luxoasă din marmură şi o terasă mare cu vedere la grădini sau la Oceanul Indian.

Opţiunile restaurantului Hilton Mauritius includ mese pe plajă, fructe de mare proaspete şi specialităţi thailandeze. Barul Vista serveşte rom local şi se bucură de vedere la asfinţit.

Printre facilităţile spa de la Hilton Mauritius se numără masaje şi o saună relaxantă. Facilităţile de recreere includ terenuri de tenis, un centru de sporturi nautice şi un teren de golf.

Punctul de atracţie al complexului este o plajă cu nisip alb foarte întinsă unde puteţi înota sau puteţi învăţa sporturi nautice.

Hilton Mauritius Resort & Spa este la 15 minute de mers cu maşina de Port Louis, capitala insulei. Aeroportul Internaţional Sir Ramgoolam este la aproximativ 1 oră.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 07 - 14.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Twin Deluxe Room
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*
De la €1,274
/ Persoană
Perioada
07 - 14.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.