HI Hotels Imperial Resort 4* (ex Club Calimera)

8 Zile

Sunny Beach

Descriere hotel

Imperial Resort se află în sudul stațiunii Sunny Beach, la doar 150 de metri de malul Mării Negre și de plajă și la 20 de minute de mers pe jos de orașul vechi din Nesebăr. Acesta este format din 2 clădiri și oferă piscine mari interioare și în aer liber, precum și acces gratuit la plajă pentru sezonul estival 2020, în funcție de disponibilitate. Proprietatea pune la dispoziție centru de fitness gratuit. Cutie de valori este disponibilă gratuit. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, uscător de păr, minibar la un cost suplimentar și telefon cu linie directă, la un cost suplimentar. Fiecare unitate de cazare pune la dispoziție balcon sau patio. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Restaurantele Casablanca și Alexandria cu decor în stil mediteranean și dotări all inclusive ultramoderne oferă mâncăruri internaționale, bucătărie deschisă la mesele de mic dejun și prânz și 2 seri tematice săptămânal. Proprietatea are snack bar, 2 baruri în hol, bar la piscină, bar în grădină și restaurant à la carte. La un cost suplimentar, la centrul spa Paradise din clădirea Imperial Beach oaspeții pot opta pentru o gamă de masaje, tratamente, hamam și saune. Complexul oferă multă distracție și program de divertisment pentru copii, club pentru copii, locuri de joacă, program de animație și piscine pentru copii. Puteți opta pentru facilități de volei pe plajă, baloane de mers pe apă, minifotbal, tenis de masă, biliard și minigolf. Aeroportul Burgas este la 25 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 03 - 10.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

HI Hotels Imperial Resort 4* (ex Club Calimera)
De la €348
/ Persoană
Perioada
03 - 10.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.