Grifid Metropol Hotel 4* (adults only)

8 Zile

Golden Sands

Descriere hotel

Situat chiar pe promenada de la malul mării din Nisipurile de Aur, Hotelul Grifid Metropol oferă gratuit 2 șezlonguri și 1 umbrelă de soare pentru fiecare cameră pe plaja privată din fața proprietății. Camerele au aer condiționat și balcon cu vedere directă la mare. Barul de lângă piscina în aer liber servește gustări, băuturi și cocktailuri. Este disponibil acces WiFi gratuit în camere și în hol. Toate camerele au TV prin satelit și un minibar bine aprovizionat. Fiecare unitate de cazare include o baie privată modernă cu duș, uscător de păr, halate de baie și papuci. Cutia de valori din cameră poate fi utilizată gratuit. Oaspeții au la dispoziție un meniu de perne. În toate camerele există aparat de cafea cu capsule și articole de toaletă de marcă. Este disponibil și un minibar gratuit, cu reaprovizionare zilnică. Oferta all inclusive Premium a Hotelului Grifid Metropol combină o selecție largă de băuturi alcoolice locale și de import, băuturi răcoritoare și cocktailuri servite la cele 4 baruri: piano barul din hol, barul de la piscină, barul panoramic și lounge barul de pe plajă. Restaurantul principal al hotelului oferă servicii à la carte.

La cină este oferită gratuit o selecție Dine Around de restaurante à la carte, care include o varietate de tipuri de mâncăruri. Puteți să optați pentru mâncăruri italiene la Metropol, seri tematice (bulgărești, Rodizio și Mongo’s), mâncăruri asiatice și din bucătăria Tex-Mex la Bolero și restaurantul în stil clasic Vistamar. Există încă 2 oferte pentru o vizită la restaurantul Fusion și la restaurantul Sky din Vistamar. Pentru toate restaurantele participante la programul Dine Around este necesară o rezervare anticipată. Sunt servite fructe proaspete o dată pe zi, după-amiaza, la șezlonguri. Micul dejun este disponibil sub formă de bufet cu produse reci și meniu à la carte și servire la masă pentru mâncăruri calde ca omlete, clătite, ouă, precum și băuturi: suc de portocale proaspăt, smoothie, apă, cafea și ceai. În lunile iulie și august sunt organizate nopți de grătar și petreceri pe plajă.

În plus, oaspeții au la dispoziție o piscină infinită și o piscină ecologică. Barul de la piscină servește smoothie-uri și sucuri proaspete la piscina ecologică, în funcție de sezon. La un cost suplimentar sunt oferite servicii de masaj, saună, salon de înfrumusețare și zonă de relaxare. Barul cu pian elegant are divertisment și muzică live seara, iar barul panoramic oferă vedere panoramică și cocktailuri inovatoare. La proprietate există facilități de fitness gratuite. Cabanele de pe plajă sunt disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la studioul de fitness din centrul balnear Encanto Beach Medi SPA. De la Hotelul Grifid Metropol, oaspeții pot ajunge pe jos la restaurantele și magazinele din stațiune. Aeroportul din Varna este situat la 30 km, iar la un cost suplimentar se poate oferi un serviciu de transfer. Hotelul oferă parcare privată la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 02 - 09.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grifid Metropol Hotel 4* (adults only)
De la €930
/ Persoană
Perioada
02 - 09.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.