Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park 4*

8 Zile

Descriere hotel

Grifid Club Hotel Bolero& Aqua Park – Ultra All Inclusive se bucură de o locație excelentă, într-o zonă liniștită din stațiunea Nisipurile de Aur, la doar câțiva metri de plaja cu nisip, și oferă numeroase facilități și opțiuni culinare. Hotelul are o plajă privată cu 1 umbrelă de soare şi 2 șezlonguri cu saltele gratuite per cameră. Noua ofertă all inclusive nonstop oferă mic dejun, mic dejun târziu, prânz, gustare după-amiaza, cină și gustare la miezul nopții. Are și 3 baruri diferite care servesc gratuit băuturi alcoolice locale și de import, băuturi răcoritoare, cafea și ceai. Oaspeții au la dispoziție restaurante a la carte (asiatic, bulgăresc și mexican), disponibile cu rezervare. Programul Grifid Dine Around oferă o cină gratuită la restaurantele a la carte, în Grifid Vistamar și Metropol, cu rezervare prealabilă. La cină este necesară respectarea unui cod vestimentar: bărbații trebuie să poarte pantaloni lungi. Complexul este modern și oferă meniu de perne şi camere mobilate cu gust, cu seif gratuit şi acces gratuit la internet WiFi, cele mai multe dintre ele având vedere la zona piscinei.

Hotelul oferă și un parc acvatic gratuit de 6690 mp, cu zone pentru adulți şi copii. Iubitorii de sport au la dispoziție un teren de tenis, un teren de sport multifuncțional pentru fotbal, volei şi baschet, polo pe apă, gimnastică acvatică, excursii cu bicicleta, tir cu arma cu aer comprimat și lecții de dans. Oaspeții se pot destinde în centrul de relaxare de la Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park – Ultra All Inclusive, care include saună, baie de aburi și masaje sau tratamente de înfrumusețare, la un cost suplimentar. Proprietatea oferă un miniclub pentru copii în forma unei nave de pirați, o verandă în aer liber, o mini-discotecă, un loc de joacă cu animatori profesioniști pentru copii şi programe pentru adolescenți cu diverse activități sportive.

Oferta este valabilă, în limita disponibilităților, pentru sejur în perioada: 20/06/2023 – 27/06/2023

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 09 - 16.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Ce este inclus în preț

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • Ultra All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grifid Club Hotel Bolero & Aqua Park 4*
De la €568
/ Persoană
Perioada
09 - 16.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.