Grand Hotel Bohemia 5*

4 Zile

Praga

Despre hotel

Grand Hotel Bohemia este situat în inima orașului Praga, cu vedere la acoperișurile roșii ale orașului vechi, la câțiva pași de Poarta Pulberei și la 200 de metri de stația de metrou Namesti Republiky și de centrul comercial Palladium.

Camerele decorate elegant sunt spațioase și au mobilier modern, aer condiționat și băi dotate cu căzi. În fiecare cameră sunt disponibile WiFi gratuit și TV prin satelit.

Steiner’s Bar and Restaurant de la Bohemia Grand Hotel servește preparate din bucătăria boemă și internațională într-o atmosferă elegantă. Oaspeții se pot bucura de gustări și băuturi la barul luxos al hotelului. De asemenea, aceștia pot beneficia de reduceri la meniul à la carte de la restaurant.

Grand Hotel Bohemia oferă și sala de bal Boccaccio, un loc istoric neo-baroc, perfect pentru organizarea de recepții de nuntă, cine de gală sau alte ocazii.

Amplasat convenabil, oaspeții pot ajunge cu ușurință la siturile istorice, inclusiv Podul Carol, în 15 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Václav Havel este la 50 de minute de mers cu transportul public. Parcarea cu valet este disponibilă la un cost de 41 EUR/24 de ore.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 03 - 06.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Grand Hotel Bohemia 5*
De la €375
/ Persoană
Perioada
03 - 06.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.