Granada Luxury Belek 5*, Kids Concept – charter din Craiova

8 Zile

Descriere hotel

Granada Luxury Belek oferă facilități extinse și unice, concepute special pentru copii, 2 minicluburi pentru copiii cu vârsta între 4 și 12 ani și un parc de distracții. La Wonderland există parcuri acvatice și facilități de divertisment și se poate ajunge cu liftul.

Miniclubul oferă jocuri de societate, activități creative zilnice și parcuri plutitoare în anumite momente ale zilei.

Pentru confortul dumneavoastră, se pot asigura servicii de babysitting și cărucioare pentru copii, la cerere și la un cost suplimentar. În plus, se oferă gratuit un pătuț de copii, cădiță şi scaun înalt pentru copil. Printre alte facilități pentru copii se numără un încălzitor de biberoane și blendere pentru prepararea hranei.

Toate camerele de la Granada Luxury Belek sunt prevăzute cu aer condiționat, minibar, TV și seif. Puteți să vă bucurați de briza mediteraneană răcoritoare de pe balcon. Pentru mai mult confort, aveți la dispoziție o baie privată cu duș.

Granada Luxury Belek include diverse opțiuni de luat masa. Veți găsi un restaurant à la carte și un restaurant tip bufet. Puteți să vă savurați băuturile reconfortante la bar. Este disponibil și un snack bar.

Parcarea privată este gratuită, iar conexiunea WiFi este accesibilă în întreaga proprietate. Se furnizează un serviciu de transfer la plaja privată. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Antalya, situat la 34 km de proprietate. Se asigură un serviciu de închirieri auto, iar serviciul de transfer de la/la aeroport se poate aranja la cerere și la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 03 - 10.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Ce este inclus în preț

Servicii incluse

  • transport cu avionul cursa charter
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • asistență turistică
  • cazare 7 nopți cu All Inclusive

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Granada Luxury Belek 5*, Kids Concept – charter din Craiova
De la €1,433
/ Persoană
Perioada
03 - 10.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.