Fivelements Retreat Bali 5*

8 Zile

Descriere hotel

Fivelements Retreat Bali oferă un refugiu de wellness de lux ecologic premiat, cu Wi-Fi gratuit, situat de-a lungul râului Ayung, înconjurat de verdeață tropicală. Oferă un restaurant, o piscină în aer liber, un centru spa și un serviciu gratuit de transfer la zona centrală a orașului Ubud.

Vilele spațioase în plan deschis oferă vedere panoramică la verdeață și sunt dotate cu iPod docking station. Acestea au balcoane private cu scaune în aer liber și mobilier din lemn fin. Băile private au o cadă personalizată care va ajuta la îmbunătățirea stării de bine.

La centrul de vindecare de la Puri Ahimsa îi așteaptă oaspeții tratamente și masaje tradiționale balineze. Oaspeții se pot bucura de un moment de liniște în grădini sau se pot relaxa lângă piscina în aer liber. Este disponibil un serviciu de spălătorie.

Fivelements Retreat Bali este o retragere holistică de wellness pe bază de plante, care servește numai alimente epicuree pe bază de plante, pentru a celebra curățarea naturală a naturii.

Fivelements Retreat Bali se află la 20 de minute de mers cu mașina de Palatul Ubud și la o oră de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 23 - 30.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Suite River Front
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Fivelements Retreat Bali 5*
De la €754
/ Persoană
Perioada
23 - 30.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.