Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situată pe atolul Shaviyani din nordul Maldivelor, fiecare vilă de lux de la Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi are o piscină privată.

Proprietatea are 200 de metri de piscine infinite, precum și lux
vile cu corturi în stil safari, amplasate în jungla interioară luxuriantă a insulei. Reciful de casă lung de nouă kilometri este accesibil direct de pe plajă.

Accesoriile de baie din cupru și detaliile din lemn sculptat de pe mobilier conferă vilelor o atmosferă rustic șic boem. Vilele unice cu corturi din junglă oferă intimitate, în timp ce alți oaspeți pot experimenta și interioarele insulei cu glamping, grătare sau cinematograf junglă.

Mesele includ un loc internațional de luat masa pe tot parcursul zilei, numit Raha Market; un restaurant japonez deasupra apei, un bar de sushi și un lounge numit Kata și o destinație de mese rafinate, Azure, unde fructe de mare proaspete și expoziții de pește cu capturi locale zilnice sunt completate de vinuri și șampanie fantastice. La Onu Onu, din bambus, șezlongurile și gropile de foc se adaugă atmosferei relaxate de lângă piscină, în timp ce apusurile de soare se bucură cel mai bine cu o apus la soare la barul și lounge-ul de pe acoperiș Kata, care are vedere la toată partea de vest a insulei.

Fairmont Spa are pasaje pentru briza mării concepute pentru a atrage aer proaspăt de mare în sălile de tratament. Pentru oaspeții de la spa este oferită o cadă spa de dimensiune olimpică pentru imersiunea înainte sau după tratament.

Proprietatea găzduiește, de asemenea, un club pentru copii, o grădină de joacă pentru copii mici și un oraș dedicat pentru adolescenți. De asemenea, poate aranja excursii cu delfinii la apus pentru oaspeți.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 01 - 31.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Beach Sunrise Villa with Pool
  • mic dejun
  • transfer

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi 5*
De la €2,339
/ Persoană
Perioada
01 - 31.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.