Europa Park El Andaluz Hotel 4*

3 Zile

Descriere hotel:

Situat între Pădurea Neagră şi câmpia Rinului, acest complex cu temă spaniolă se află în cadrul parcului tematic Europa-Park din Rust, aproape de Freiburg. Oferă o piscină în aer liber şi facilităţi spa.

În spatele faţadei în stil andaluz a complexului Erlebnishotel El Andaluz Europa-Park, oaspeţii sunt întâmpinaţi de un hol mare, cu un candelabru elegant şi mozaicuri mediteraneene autentice. Toate camerele au podea din teracotă, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie modernă.

Restaurantul hotelului El Andaluz oferă o varietate de preparate tradiţionale spaniole şi internaţionale. Barul El Circo serveşte diverse băuturi.

Complexul Europa-Park oferă o saună, o baie turcească şi servicii de masaj, precum şi o sală de jocuri, un teren de joacă pentru copii şi o terasă în aer liber. Clubul de golf Breisgau se află la doar 15 minute de mers cu maşina.

În timpul sezonului de vară, oaspeţii hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracţie din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeţii beneficiază de acces la punctele de atracţie începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Ora de deschidere a parcului este diferită, în funcţie de sezon.

Erlebnishotel oferă oportunitatea perfectă de a face o plimbare pe jos sau cu bicicleta sau de a practica canotajul în Rezervaţia Naturală Taubergießen. Oraşele Freiburg şi Strasbourg se află la mai puţin de 30 de minute de mers cu maşina.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 29 - 31.08 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • mic dejun
  • acces în parc pentru 2 zile

Nu sunt incluse:

  • Transportul
  • asigurarea medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Europa Park El Andaluz Hotel 4*
De la €626
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
29 - 31.08.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.