Europa Park Colosseo Hotel 4*+

3 Zile

Descriere hotel:

Acest hotel de 4 stele superior, decorat în stil roman se află în parcul de distracţii Europa-Park din Rust și include o reproducere unică a Colosseumului, un centru spa cu piscină în aer liber şi restaurante italienești tradiţionale. Orașul Freiburg este situat la 35 km. În timpul sezonului de vară, oaspeţii hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracţie din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeţii beneficiază de acces la punctele de atracţie începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Parcul are program sezonier.

Piscina de la Erlebnishotel se află lângă reproducerea Colosseumului. Printre facilitățile spa oferite la Colosseo se numără o saună, un solar și servicii de masaj. La Europa Park Golfclub Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden se ajunge cu mașina în 15 minute. Toate camerele de la 4-Sterne Superior Erlebnishotel Colosseo, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort sunt spațioase și potrivite pentru familii și au TV cu ecran plat, WiFi gratuit și baie modernă. Restaurantele Medici, Cesare şi Antica Roma de la Erlebnishotel servesc preparate mediteraneene apreciate. La Cafeneaua Commedia dell’Arte se oferă specialităţi din cafea şi îngheţată.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 29 - 31.08 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • mic dejun
  • acces în parc pentru 2 zile

Nu sunt incluse:

  • Transportul
  • asigurarea medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Europa Park Colosseo Hotel 4*+
De la €692
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
29 - 31.08.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.