Europa Park Burghotel Castillo Alcazar 4*

3 Zile

Descriere hotel:

Acest hotel cu temă medievală se află în complexul Europa-Park situat în localitatea Rust din apropierea orașului Freiburg. Oferă oaspeților acces special la Europa-Park, înainte de ora deschiderii, un bar pe acoperiș cu vedere la parc și acces gratuit la internet.

Burghotel Castillo Alcazar a fost construit în stilul castelelor medievale spaniole. Camerele au decor rustic, în culori calde şi dotări moderne precum TV prin cablu, uscător de păr şi aer condiţionat.

Restaurantul tip bufet Castillo oferă un mic dejun bogat tip bufet şi preparate spaniole şi internaţionale seara. Clubul Buena Vista de la Burghotel serveşte cocktailuri şi are o terasă pe acoperiş.

De la Hotelul El Adaluz, situat în apropiere, se pot cumpăra bilete de acces pentru Europa-Park. Cu permisul VIP, oaspeţii hotelului beneficiază de intrare la Europa-Park de la ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere) şi de la ora 10:00 în timpul iernii (cu 1 oră înainte de ora oficială de deschidere).

Complexul Europa-Park oferă numeroase facilităţi de agrement pentru oaspeţii de toate vârstele, printre care o piscină şi o zonă de saună în stil oriental. Golfpark Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden este situat la numai 15 minute de mers cu mașina.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 29 - 31.08 2024.
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • mic dejun
  • acces în parc pentru 2 zile

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurarea medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Europa Park Burghotel Castillo Alcazar 4*
De la €626
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
29 - 31.08 2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.