Dream of Zanzibar Resort 5*

8 Zile

Zanzibar

Descriere hotel

Dream of Zanzibar este un complex luxos situat pe plaja din Kiwengwa, pe coasta de nord-est a Zanzibarului. Complexul este înconjurat de grădini exotice și se află pe plaja Pwani Machangani, cu vedere la Oceanul Indian. Proprietatea pune la dispoziție un club dedicat copiilor și centrul spa Dream, care oferă tratamente orientale, precum şi un centru de sporturi de apă și scufundări. Fiecare cameră este decorată cu mobilier de lux şi are o terasă privată spaţioasă. Toate camerele oferă TV prin satelit, minibar şi facilităţi de ceai și cafea. Baia proprie include duş şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeții pot alege dintre cele 5 restaurante diferite din cadrul complexului Dream of Zanzibar, care oferă o varietate de mâncăruri. Sunt disponibile și 3 baruri, unde puteți savura băuturi înviorătoare. Pentru relaxare, oaspeții au la dispoziție 2 piscine cu zonă pentru copii. Proprietatea are și un centru de sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing şi navigație cu catamaranul. Accesul WiFi este gratuit în întregul complex. Aeroportul Internaţional Stone Town este situat la 45 km.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 31.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • Cazare în Ocean suite
  • All inclusive

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie / asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Dream of Zanzibar Resort 5*
De la €1,288
/ Persoană
Perioada
24 - 31.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.