DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa 4*

8 Zile

Descriere hotel

Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa este situat în zona de coastă a localității Anse Forbans de pe insula Mahė. Complexul are piscină infinită și vedere la ocean, precum și plajă privată.

Camerele luminoase, mobilate modern au zonă de relaxare, TV cu ecran plat, aparat de cafea, minibar și balcon. Unele camere au cadă cu hidromasaj cu vedere la ocean.

Restaurantul Les Palms servește preparate originale din fructe de mare proaspete și specialități creole în stil bufet. Barul Oceanview oferă o selecție de cocktailuri și vedere pitorească. La cerere oaspeții pot beneficia de room service.

Oaspeții se pot relaxa și destinde în centrul de spa al Allamanda Resort care pune la dispoziție o varietate de tratamente sau pot utiliza facilitățile centrului de fitness. Printre activitățile ce pot fi desfășurate la un cost suplimentar se numără pescuit și snorkelling.

Proprietatea pune la dispoziție gratuit o parcare privată și acces la conexiunea WiFi. La Aeroportul Internațional din Seychelles se poate ajunge cu mașina în 20 de minute.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în King Deluxe Ocean View
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie / STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa 4*
De la €875
/ Persoană
Perioada
20 - 27.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.