DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay 4*

6 Zile

DESCRIERE HOTEL

DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay se găsește în Dubai, la 1,7 km de Fântâna din Dubai, și are o piscină în aer liber, un centru de fitness, un bar și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă WiFi gratuit, room-service și un bancomat. Proprietatea pune la dispoziție divertisment de seară și un serviciu de concierge.

Camerele de la acest hotel au televizor cu ecran plat, climatizare și o baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere sunt dotate cu un balcon. La DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay, camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria chinezească, indiană și din Orientul Mijlociu. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, halal și vegane.

Acest hotel pune la dispoziție o terasă pentru plajă. La DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay puteți juca darts, iar zona este populară pentru hiking.

Personalul de la recepția deschisă non-stop este vorbitor de arabă, germană, engleză britanică și spaniolă.

DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay se află la 1,9 km de Dubai Mall și la 3,6 km de Burj Khalifa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 16 km de acest hotel.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 26.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 5 nopti cazare in Double Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • taxa Dirham

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

DoubleTree by Hilton Dubai – Business Bay 4*
De la €620
/ Persoană
Perioada
21 - 26.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.