Domes of Elounda, Autograph Collection 5*

8 Zile

Descriere hotel

Proprietatea de 5 stele Domes of Elounda, Autograph Collection oferă unități de cazare luxoase, cu o cadă tip spa și vedere la insula Spinalonga, inclusă în Patrimoniul UNESCO, și la castelul venețian al insulei. La proprietate există un centru spa și 4 restaurante care servesc mâncăruri haute cuisine.

Fiecare suită este amenajată în stil unic, are aer condiționat și oferă acces ușor la plaja cu nisip privată. Suitele includ o cameră de zi spațioasă, cu pardoseală din lemn și televizor LCD cu canale prin satelit. De asemenea, toate suitele au piscină privată sau cadă cu hidromasaj în aer liber.

La cele 4 restaurante, oaspeții pot lua masa într-un cadru relaxat pe plajă sau în sălile de mese elegante, cu vedere panoramică la mare. Restaurantele servesc mâncăruri grecești moderne, fructe de mare, specialități cretane și preparate italiene. Există și un restaurant cu specific oriental.

Oaspeții care aleg reședințe private sau de lux au la dispoziție o varietate de servicii Haute-Living, inclusiv un manager de vilă dedicat, un lounge cu servicii VIP, serviciu de concierge, check-in privat, șezlonguri la Spina, zona de plajă VIP, precum și facilități de bun venit și articole de toaletă superioare. Printre alte facilități exclusiviste se numără cocktail eclectic, băuturi spirtoase de marcă, gustări pe tot parcursul zilei, aperitive după rețete originale ale maestrului bucătar al complexului, ceai după-amiaza și dotări de sport ultramoderne.

Centrul spa de la Domes of Elounda, Autograph Collection include o piscină interioară cu apă de mare, saună, baie de aburi și cadă cu hidromasaj. În plus, acesta oferă terapii revigorante, precum tratamente faciale și masaje. La un cost suplimentar sunt disponibile și alte servicii VIP, inclusiv serviciu de majordom, servirea specială a meselor în vilă, pachet de afaceri VIP și transfer cu elicopterul, precum și altele.

Satul Elounda este situat la 2,5 km. Orașul plin de viață Agios Nikolaos de pe litoral se află la 12 km de Domes of Elounda.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 31.08 - 07.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sunt disponibile plecari și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Ce este inclus în preț

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare cu demipensiune;
  • bilet avion charter din Craiova, cu taxele de aeroport incluse;
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport;
  • asistență turistică la sol.

Nu sunt incluse

  • taxă locală
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Domes of Elounda, Autograph Collection 5*
De la €1,732
/ Persoană
Perioada
31.08 - 07.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.