Domes Noruz Kassandra 5* – Adults Only

8 Zile

Descriere hotel

Domes Noruz Kassandra este un complex de lux, conceput exclusiv pentru adulți. Situat în peninsula Kassandra din Halkidiki, Grecia, complexul este la doar 600 de metri de satul plin de viață Hanioti și la 92 km de Aeroportul Makedonia din Salonic. Complexul are un club pe plajă, cu camere care beneficiază de acces la o plajă cu nisip alb/pietriș, distinsă cu steag albastru, și apă cristalină turcoaz și indigo. Având 156 de camere, Domes Noruz Kassandra oferă un sejur confortabil și luxos, într-o locație uimitoare.

Camerele de la Domes Noruz Kassandra au balcon sau terasă mobilată și decor elegant, în tonuri de alb. Baia este inspirată de conceptul de spa și adaugă detalii de lux experienței oaspeților, iar barul Maxi din fiecare cameră, complet aprovizionat și dotat cu tot ce trebuie pentru mixologie, oferă un plus de confort.

Complexul este situat în apropiere de numeroase baruri pe plajă vibrante, de plaje incredibile și de animata scenă a cluburilor de noapte din Halkidiki. De asemenea, acesta are 2 restaurante reprezentative, precum și un sushi reprezentativ și un cocktail bar, pentru a satisface toate nevoile oaspeților. În plus, există o piscină, complet echipată cu șezlonguri și umbrele premium, precum și serviciu de bar pe plajă lângă piscină și pe plajă.

Domes Noruz Kassandra reprezintă escapada perfectă pentru cei care sunt pasionați de stilul de viață și scena vieții de noapte la nivel mondial. Acesta se mândrește cu faptul că este o bază pentru explorarea legendarelor cluburi din Halkidiki, Grecia, deoarece atmosfera de petrecere nonstop, precursoare unei nopți în cluburi, de la complex dă tonul unei experiențe memorabile. Având la dispoziție muzică live, lupte între bucătari-șefi și spectacole de modă, oaspeţii se pot distra de minune. De asemenea, complexul pune în prim plan wellnessul, oferind sală de fitenss în aer liber și sesiuni de yoga la apusul soarelui, iar echipa de experți în stil de viață duce mai departe cultura de concierge de la Domes, dedicată conectării oaspeților la tot ce are mai bun de oferit Halkidiki.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.05 - 03.06.2024
  • Pentru alte date de călători, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Domes Noruz Kassandra 5* – Adults Only
De la €426
/ Persoană
Perioada
27.05 - 03.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.