DIT Evrika Beach Club Hotel 4*

8 Zile

Sunny Beach

Descriere hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. DIT Evrika Beach Club Hotel – All Inclusive se află lângă malul mării, în zona liniștită din nordul stațiunii Sunny Beach. Proprietatea oferă vedere frumoasă la mare, camere cu aer condiționat, 5 restaurante, 2 piscine în aer liber, acces gratuit la plajă privată, parc acvatic interior și mai multe facilități de divertisment, cum ar fi Club Premium cu servicii exclusive. Centrul stațiunii Sunny Beach este la 500 de metri. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toate zonele. Fiecare cameră este de nefumători și are zonă de relaxare, cu TV prin cablu, precum și balcon cu vedere la zona din jur. Baia privată este dotată cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Oaspeții beneficiază de cutie de valori gratuit. Amfiteatrul în aer liber oferă program de divertisment în timpul serii. Hotelul include mai multe magazine de suveniruri și minimarket. Copiii beneficiază de loc de joacă, piscină și perete de escaladă. Proprietatea oferă centru de fitness, teren de tenis și activități sociale, cum ar fi darts și karaoke, care sunt disponibile gratuit. Masaje și biliard sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar.

Puteți să vă relaxați pe terasa din grădină sau la unul dintre cele 4 baruri, cum ar fi barul de pe plajă. Restaurantele servesc mese tip bufet sau à la carte și mâncăruri asiatice, italienești sau bulgărești. Proprietatea are snack bar. Stația de autobuz este la doar 20 de metri de proprietate, iar orașul vechi din Nesebar se află la 4 km. Aeroportul Burgas este la 35 km. La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea poate aranja serviciul de transfer de la Aeroporturile Varna și Burgas.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 03 - 10.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în cameră dublă
  • All Inclusive

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

DIT Evrika Beach Club Hotel 4*
De la €505
/ Persoană
Perioada
03 - 10.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.