Disneyland® Hotel 5* – Disneyland Paris

3 Zile

Descriere hotel

Hotelul se redeschide în data de 25 ianuarie 2024! Fii printre primii care se vor bucura de magia acestui loc aflat doar la o aruncătură de băț de parcuri.

Hotelul Disneyland® este la 5 minute de mers pe jos de Disney Parks și de gara RER Marne-la-Vallée Chessy. Acest hotel cu influențe victoriene oferă o piscină interioară încălzită, o grădină și o terasă. Există WiFi gratuit, parcare gratuită, precum și un centru cu servicii de baby-sitting gratuite. Oaspeții pot chiar să întâlnească personaje Disney la proprietate. Camerele cu decor inspirat din basme, au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale internaționale și canale Disney. Baia privată include cadă, articole de toaletă gratuite, uscător de păr și halate de baie. Camerele oferă facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Unele camere au balcon și/sau terasă. Toate camerele sunt deservite de lift. La hotel este disponibil micul dejun la un cost suplimentar. În funcție de disponibilitate, oaspeții pot lua micul dejun și în cameră, la un cost suplimentar. Oaspeții pot lua cina la unul dintre restaurantele de la proprietate sau pot savura băuturi și gustări la bar. Este disponibil room service non-stop, iar oaspeții au la dispoziție și distribuitoare automate de gustări și băuturi răcoritoare. La proprietate există o recepție deschisă non-stop, un serviciu de spălătorie și un magazin Disney. Oaspeții beneficiază de acces la o sală de jocuri video la un cost suplimentar. De asemenea, la proprietate există un centru de fitness și un centru spa cu saună, baie de aburi și salon de înfrumusețare. Oaspeții pot beneficia și de masaje relaxante, disponibile la un cost suplimentar. Golf Disneyland se află la 4 km. Paris este la 32 km de Hotelul Disneyland®, iar Versailles se află la 60 km. Aeroportul Paris – Charles de Gaulle se găsește la 40 km de proprietate. Oaspeții care sosesc cu un autoturism electric beneficiază de stații de încărcare universale la proprietate.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 14 - 16.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Servicii incluse:

  • 2 nopți cazare pentru 2 adulți și 1 copil
  • bilete acces in parc

Nu sunt incluse:

  • transport
  • taxa de stațiune

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Disneyland® Hotel 5* – Disneyland Paris
De la €2,049
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
14 - 16.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.