Cora Hotel & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Cora Hotel & Spa se află în Afitos și include o piscină în aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și un lounge comun. Fiecare unitate de la acest hotel de 5 stele are vedere la piscină, iar oaspeții beneficiază de acces la o terasă și un bar. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, birou, cafetieră, un frigider, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Cora Hotel & Spa, fiecare cameră are lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau american. Cora Hotel & Spa are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria italiană, mediteraneană și internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Acest hotel oferă închiriere de biciclete și închiriere de mașini, iar zona este populară pentru ciclism.

Acest hotel se află la câțiva pași de Plaja Vothonas și la 2,1 km de Plaja Varkes. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 69 km de Cora Hotel & Spa.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 28.06.2024
  • Pentru alte date de călători, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Deluxe Double Room Sea View
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Cora Hotel & Spa 5*
De la €627
/ Persoană
Perioada
21 - 28.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.