Cook’s Club Adakoy, Marmaris 5* – Adults Only „Plus 16”

8 Zile

Descriere hotel

Cook’s Club Adakoy, Marmaris – Adults Only „Plus 16”, este situat în mijlocul Parcului Național Marmaris, la 10 km de centrul orașului Marmaris.

Camerele mobilate boho-chic sunt dotate cu TV LED și au vedere la mare, la piscină sau la pădure. Facilitățile includ papuci și o gamă largă de articole de toaletă.

Complexul are 3 plaje private, o piscină sezonieră în aer liber, jacuzzi, SPA, hamam, centru de fitness, boutique și sală de lucru în comun. Oaspeții se pot bucura de o masă la restaurantul unic Cantina de pe malul mării, unde mâncărurile sunt proaspăt pregătite la cele 7 stații de gătit live, pe măsură ce sunt comandate.

La proprietate există o recepție deschisă nonstop. Se oferă WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Această stațiune are facilități de sporturi nautice, iar zona este populară pentru canotaj, vâsle și navigație. Programul săptămânal de activități include sesiuni de yoga și SUP Yoga, antrenamente Aqua Gym, drumeții ghidate în Parcul Național, excursii de explorare cu canoe și SUP în Golful Marmaris, volei pe plajă, cinema pe plajă. Vibe DJ live în jurul piscinei, plajei și barului, toată ziua. În Marmaris sunt disponibile servicii de Watertaxi programate și taxiuri.

Strada Barurilor din Marmaris este la 12 km, iar portul de agrement Netsel este la 5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, la 100 km, iar Aeroportul Bodrum la 120 km de Cook’s Club Adakoy Marmaris. La cerere, sunt oferite informații despre închirieri auto și transfer de la/la aeroport.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 26.08 - 02.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 7 nopti cazare in Standard Room Landview
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Cook’s Club Adakoy, Marmaris 5* – Adults Only „Plus 16”
De la €777
/ Persoană
Perioada
26.08 - 02.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.