COMO Shambhala Estate 5*

8 Zile

Descriere hotel

COMO Shambhala Estate oferă o locație discretă în satul Begawan, la 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Ubud. Înconjurat de vegetație tropicală, complexul are o piscină mare în aer liber, un centru spa și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții au la dispoziție un serviciu zilnic de transfer la sau de la Muzeul Puri Lukisan din centrul orașului Ubud, o singură dată.

Toate camerele au mobilier din lemn și sunt înconjurate de verdeață. Oaspeții se pot relaxa pe terasa în aer liber, cu zonă de relaxare sau pat de zi. Baia este parțial în aer liber.

COMO Shambhala Estate este la 45 de minute de mers cu mașina de Kintamani, unde se află renumitul Munte Batur. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 1 oră și 30 de minute de mers cu mașina.

Oferind programe personalizate pentru minte, corp și spirit, COMO Shambhala Estate are instructori de yoga și pilates, un medic ayurvedic și un nutriționist. Printre activitățile în aer liber care pot fi organizate de la complex se numără drumeții, ciclism, rafting, canyoning și tururi culturale. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul Glow servește mâncăruri occidentale și europene, iar restaurantul Kudus oferă preparate orientale. Pentru un plus de confort, este disponibil room-service.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 09 - 16.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in Garden Room
  • Mic dejun

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

COMO Shambhala Estate 5*
De la €2,190
/ Persoană
Perioada
09 - 16.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.