CITY BREAK LA ATENA – NEW Hotel Athens 5*

4 Zile

Atena este cunoscut atât ca leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca un oraş modern, plin de viaţă.

Descriere hotel

Acest hotel de design este situat într-o locaţie centrală în oraş, la 200 de metri de Piaţa Syntagma. Hotelul New oferă acces WiFi gratuit în întreaga proprietate, un restaurant mediteranean şi o zonă de fitness. Cu design realizat de fraţii Campana, binecunoscuţii designeri brazilieni, Hotelul New, membru al Design Hotels of the world, este de nefumători şi are 79 de camere.

Hotelul New este fostul Hotel Olympic Palace şi, cu toate că astăzi are un design modern şi impresionant, încă mai păstrează elemente originale, inclusiv scara de marmură neagră din anul 1940.

Camerele au ferestre din podea până în tavan, podea din bambus şi masă. Băile impresionante au chiuvetă solidă din alamă. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD. Hotelul New este la câţiva paşi de principalele puncte de atracţie din zonă: ruinele romane de la Plaka, Acropolele şi noul muzeu, elegantul district Kolonaki, cu magazine şi cafenele elegante, şi zona de afaceri.

Aeroportul Internaţional Eleftherios Venizelos este la 45 de minute cu metroul de Hotelul New. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 10 - 13.10.2024
  • entru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • bilet de avion
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

CITY BREAK LA ATENA – NEW Hotel Athens 5*
De la €422
/ Persoană
Perioada
10 - 13.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.