Circuit și sejur Singapore & Bali

8 Zile

Descriere circuit

Insulele indoneziene din sud-estul Asiei și orașul-stat Singapore sunt printre cele mai populare destinații de călătorie din lume. Aici se întâlnesc natura exotică și Asia urbană: în timp ce Singapore este considerat leagănul comerțului asiatic, insule precum Bali sunt cunoscute pentru plajele și pădurile lor uluitor de frumoase. Experimentați Asia de Est cu toate fațetele sale și explorați insulele unice într-o călătorie  de neuitat

Condiții ofertă:

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 18.09.2024
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.
 • Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.
 • Acte necesare: Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar). Cetățenii români care călătoresc în Indonezia în scop turistic pot obține viză la sosire (cost: 500 000 IDR, aproximativ 35 USD), în punctele de intrare, valabilă 30 zile

Itinerariu

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Singapore.

Ziua 2 :
Singapore

Sosire in Singapore dupa-amiaza si transfer la hotel. Cazare la Orchard Rendezvous Hotel, sau similar.

Ziua 3 :
Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay*. Seara, cazare la Orchard Rendezvous Hotel, sau similar.

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Singapore cu destinația Denpasar. Sosire in Bali si transfer la Hotel Sthala Ubud, sau similar

Mic dejun. Timp liber la dispozite, sau excursie opțională in zona Ubud. Considerat inima culturală a insulei, Ubud este un orășel populat de artiști și galerii de artă. Plimbare prin piața tradițională din Ubud. Se vizitează Ubud Monkey Forest, o rezervație naturală dedicată maimuțelor, și Muntele Batur, care oferă o frumoasă panoramă asupra vulcanului. După-amiaza, se vizitează emblematicele culturi de orez din Tegallalang*. Seara, întoarcere la hotel.

Mic dejun. Plecare spre Jimbaran. Se vizitează Pura Tirta Empul, un vast complex de temple renumit pentru izvoarele cu apă sfântă, și Goa Gajah – Templul Elefanților. Oprire în Celuk, un sat popular pentru bijuteriile din aur și argint realizate manual de către localnici și vândute la prețuri de chilipir. Seara, cazare la Hotel Jimbaran Bay Beach 4* sau similar.

Mic dejun. Excursie opțională la templul hindus Uluwatu*, renumit pentru spectacolele de dans tradițional, Kecak, organizate la apusul soarelui. Cină inclusă la o tavernă din Jimbaran*, stațiune cunoscută pentru tavernele cu pește proaspăt și fructe de mare. Seara, întoarcere la hotel.

Mic dejun. Excursie opțională pe coasta de est a insulei*. Se vizitează: provincia Klungkung, Templul Goa Lawah, denumit „Peștera liliecilor”, terasele de orez din Selat și Templul Besakih, cunoscut ca „Templul Mamă”. Pranzul este inclus la un restaurant local. Seara, întoarcere la hotel.

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Servicii Incluse:

 • Taxe de aeroport
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Singapore/Singapore-Bali/ Bali - Bucuresti
 • Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4* cu mic dejun
 • Intrari la obiectivele turistice
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
 • Asistenta turistica in limba romana
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana

Servicii neincluse:

 • Asigurare medicală și asigurare storno
 • Pachet 4 excursii opționale: 199 euro/ persoană (tarif valabil pentru plata în agenție)
 • Tur de oras in Singapore: 75 Euro/ persoană
 • Excursie Ubud, Terasele de orez Tegallalang, Vulcanul Batur: 55 Euro/ persoană
 • Excursie cu cină inclusă la Templul Uluwatu & Jimbaran: 55 Euro/ persoană
 • Excursie cu pranz in estul insulei Bali: 55 Euro/ persoană

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Circuit și sejur Singapore & Bali
De la €1,859
/ Persoană
Perioada
11 - 18.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.