Circuit Cuba (10 zile / 9 nopti)

10 Zile

Descriere circuit

Nicio insulă din Caraibe nu este atât de diversă și diversă ca Cuba. În turul tău, te poți aștepta nu numai la plaje de vis nesfârșite și cocktail-uri delicioase, fler colonial, trabucuri de primă clasă și mașini de epocă îngrijite cu dragoste. Magia Cubei constă mai ales în bucuria de viață și căldura locuitorilor săi, caregăsesc întotdeauna un motiv pentru a sărbători.

Condiții ofertă:

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 21.11.2024
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Itinerariu

Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din Otopeni, București pentru zborul cu destinația Havana.

Ziua 2 :
Havana

Sosire în Havana și întâlnire cu ghidul local. Se vizitează o fabrică de trabucuri, urmat de un tur panoramic cu masini clasice Americane, ce include: Universitatea Havana, hotel Nacional, celebra promenadă „Malecon” cu oprire in Piața Revoluției. Tur panoramic cu autocarul, în drum spre partea colonială a oraşului, ce include: Clădirea Capitoliului Național, Marele Teatru din Havana, Bulevardul „El Prado”, fostul Palat Presidențial, Parcul Central. Vizita în partea colonială a orașului, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, pentru a admira: Piața Catedralei, Piața San Francisco de Asis, vechea piață, magnifica Piața Armelor, hotelul Ambos Mundos și barurile Floridita și Bodeguita del Medio. Masa de prânz va fi servită la un restaurant local. Timp liber pentru cumpărături în piața locală. Transfer la hotel. Opțional, seara puteți lua parte la spectacolul de cabaret Tropicana. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, în zona Havana.

Ziua 3 :
Havana

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare și pentru a descoperi orașul pe cont propriu sau opțional, excursie în Valea VIÑALES. Programul include oprire la punctul de belvedere Los Jasmines pentru a admira peisajul pitoresc cu celebrele Mogotes - formațiuni din piatră ce crează peisajul inedit. Traseul continuă către La Cueva del Indiro (Peştera Indianului) pentru îmbarcarea pe bărcile tradiționale care ne vor purta prin defileul din Muntii Haystack Hillrock. Masa de prânz va fi servită la un restaurant local. După-amiaza, se vizitează picturile murale (Mural de la Prehistoria). Retur în Havana. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, în zona Havana.

Mic dejun. Plecare spre Trinidad, dar pe parcurs se vizitează fermecătorul oraș Cienfuegos. Orașul este numit „Perla sudului”, iar turul panoramic include: Parcul Jose Marti, piața centrală încadrată de clădiri din secolelel XIX și XX, teatrul Tomas Terry, Palatul Ferrer și Palacio de Valle (biletele de intrare nu sunt incluse, se achita local). Masa de prînz la un restaurant local. Sosire în Trinidad. Seara, cazare la hotel Memories Trinidad de Mar 4* sau similar, în zona Trinidad.

Mic dejun. Tur panoramic al orașului Trinidad și degustare de cocktail canchánchara. Transfer către Santa Clara pentru a vizita ultimul loc al rezistenței „Che” Guevara și mausoleumul dedicat acestuia. Masa de prânz la un restaurant local. Sosire în Varadero. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar în regim all inclusive, în zona Varadero.

Ziua 6 :
Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispoziție pentru relaxare și pentru a explora zona pe cont propriu sau opțional, excursie pe mare cu catamaranul. Programul include plimbare cu catamaranul cu opriri pentru snorkeling și interacțiune cu delfinii, masa de prânz cu fructe de mare și timp liber pe plajă. Retur la hotel. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, în zona Varadero.

Ziua 7 :
Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau opțional, excursie în parcul natural Guama. Programul include plimbare cu barca si vizitarea unei ferme de crocodili și a unui sat indian, masa de prânz la un restaurant local și timp liber de relaxare pe plajă. Retur la hotel. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, în zona Varadero.

Ziua 8 :
Varadero

All Inclusive. Timp liber la dispoziție pentru relaxare sau opțional, excursie pentru degustare de rom și trabucuri in Varadero. Retur la hotel inainte de ora pranzului. Seara, cazare la hotel Melia Varadero 5* sau similar, în zona Varadero.

Mic dejun și prânz la hotel în Varadero. După-amiaza, plecare spre Havana, unde se vizitează casa memorială a scriitorului american Ernest Hemingway, dar și districtul Cojimar. Seara, cazare la hotel NH Capri 4* sau similar, în zona Havana.

Mic dejun la pachet. Transfer dimineata devreme la Aeroportul Internațional din Havana pentru check-in și îmbarcarea pe zborul cu destinația București.

Servicii Incluse:

 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Havana - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 8 nopti in hoteluri de 4-5*
 • Cazare cu mic dejun in Havana
 • Cazare cu all inclusive in Trinidad si Varadero
 • Pranz la restaurant local in ziua 1, 4 si 5
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu autocarul pe tot parcursul programului
 • Bilet de avion pe ruta Bucuresti - Havana - Bucuresti

Servicii neincluse:

 • Asigurare medicală și asigurare storno
 • Taxa viza si procesare
 • Tropicana Cabaret Show - 115.00EUR /pers /sejur
 • Tur de oras in Vinales (pranz inclus) - 90.00EUR /pers /sejur
 • Excurisie cu catamaranul la Cayo Blanco (pranz si bauturi incluse) - 110.00EUR /pers /sejur
 • Degustare de rom si trabucuri in Varadero - 60.00EUR /pers /sejur

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Circuit Cuba (10 zile / 9 nopti)
De la €2,299
/ Persoană
Perioada
11 - 21-11.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.