Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya  5*

10 Zile

Descriere hotel

Centara Grand Mirage vă aşteaptă pentru o vacanţă captivantă pe plajă, având un parc acvatic pe malul mării şi acces direct la plajă. Oferind vedere uimitoare la ocean, proprietate are facilităţi de fitness şi o serie de opţiuni de luat masa.

Situat de-a lungul plajelor Wong Amat şi Naklua, Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya se află la 3 km de gara Pattaya. Aeroportul Internaţional Suvarnabhumi este la 2 ore de mers cu maşina. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Camerele în stil thailandez modern oferă un confort de 5 stele şi au TV cu ecran plat şi duş cu efect de ploaie, precum şi un balcon privat cu vedere la mare. Camerele sunt decorate în nuanţe plăcute de verde şi oferă zone de relaxare confortabile.

Oaspeţii vor avea la dispoziţie o varietate generoasă de facilităţi de agrement, între care piscine-lagună mari, terenuri de tenis şi un centru spa de lux. Centara Pattaya pune la dispoziţie o serie de activităţi, de la scufundări la căţărări pe stânci.

Începeţi-vă ziua cu un bogat mic dejun tip bufet oferit de Oasis. Printre atracţiile culinare se numără preparatele la grătar servite la malul mării la Flames, dar şi specialităţile asiatice oferite în aer liber la Ginger & Lime.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 30.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • cazare 9 nopti in Deluxe Ocean View
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de călătorie medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya  5*
De la €696
/ Persoană
Perioada
21 - 30.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.