Capo Bay Hotel 5*

8 Zile

Descriere hotel

Hotelul Capo Bay se află în inima oraşului Protaras din Cipru. Acest hotel situat pe plajă are grădini cu ape curgătoare şi lacuri cu peşti, care se întind până la malul mării, pe plaja cu steag albastru din Golful Smochinului.

Camerele Hotelului Capo Bay au aer condiţionat, TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de băuturi calde. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Unele camere au vedere la Marea Mediterană. În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun tip bufet, iar restaurantul hotelului are vedere panoramică la mare. Puteţi lua prânzul şi cina în lounge barul Koi, la restaurantul à la carte sau la barul de lângă piscină, când vremea este călduroasă.

Ideal pentru vacanţe relaxante, Capo Bay are un centru spa cu saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi, hamam, duş Vichy, sală de gimnastică echipată complet şi o piscină interioară de 15 metri încălzită. Printre facilităţile de recreere se numără un centru de fitness modern şi o şcoală de scufundări. Pentru oaspeţii tineri, cu vârsta cuprinsă între 4 – 12 ani, există un club pentru copii cu supraveghere, cu o varietate largă de activităţi şi jocuri. De asemenea, există un loc de joacă, o piscină pentru copii, precum şi meniu special pentru copii la restaurant.

Hotelul Capo Bay este situat la 60 km de Aeroportul Larnaca. Proprietatea asigură parcare gratuită. Capo Bay se află la mică distanţă de mers pe jos de o varietate de magazine, baruri şi restaurante.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 13 - 20.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie sau alt aeroport de plecare, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
  • asistență turistică

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Capo Bay Hotel 5*
De la €959
/ Persoană
Perioada
13 - 20.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.