Capella Ubud 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Descoperind armonia dintre natura virgină și confortul de lux, Capella Ubud, Bali asigură unități de cazare în stil cort cu piscină cu apă sărată, în mijlocul vegetației luxuriante din Ubud. Situată la numai 7 km de centrul orașului, această proprietate oferă terase mari și terase în aer liber, cu vedere la culturile de orez sau la pădurea tropicală din jur. Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară deosebită, cu preparate balineze și internaționale, la restaurantul proprietății. Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit în toate zonele. Având design eclectic în stil balinez, lucrări de artă și obiecte de epocă, camerele acestui complex oferă facilități moderne precum aer condiționat, ventilator, seif personal și fierbător electric. Toate unitățile includ o zonă de relaxare spațioasă. Băile private oferă o cadă de lux și articole de toaletă, precum și un uscător de păr și papuci.

Oaspeții pot lua masa la Mad’s Lounge sau la Api Jiwa pentru preparate asiatice delicioase. Ca alternativă, oaspeții se pot bucura de gustări de tabără și de filme romantice la Camp Fire. Restaurantele oferă opțiuni vegane și fără gluten. Micul dejun à la carte este servit zilnic la Capella Ubud, Bali. Activitățile disponibile în apropierea complexului Capella Ubud, Bali includ plimbările cu bicicleta. Oaspeții au la dispoziție biciclete gratuite. Recepția este deschisă non-stop. Personalul amabil și ospitalier vă va furniza cu plăcere informații despre zonă și insulă. Peștera Elefantului este la 9 km de complex, iar Naughty Nuri’s Warung & Grill se află la 5 km. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 35 km de proprietate.

 

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.09 - 04.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Ce este inclus în preț

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în Terrace Tent;
  • mic dejun.

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurarea medicală de călătorie si asigurarea storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Capella Ubud 5*
De la €2,989
/ Persoană
Perioada
27.09 - 04.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.