Blue Dream Palace Luxury Beach Resort 5*

8 Zile

Descriere hotel

Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park este situat pe malul mării, în Tripiti, fiind înconjurat de dealuri verzi și grădini bine întreținute. Facilitățile includ 2 piscine în aer liber și o piscină interioară încălzită, cu o cadă cu hidromasaj atașată. În plus, există un centru spa.

Camerele de la Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park au mobilier modern. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată are cadă şi uscător de păr. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Oaspeții se pot relaxa la piscinele hotelului, având la dispoziție prosoape de plajă, umbrele de soare și șezlonguri gratuite. Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park are o sală de gimnastică, saună și hamam. Alte activități de agrement de la Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park includ o cameră de joacă și un loc de joacă pentru copii. Proprietatea organizează seri grecești. Centrul spa oferă mai multe tratamente de masaj.

Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park are un restaurant principal care servește mese tip bufet și o tavernă pe malul mării. De asemenea, există 2 baruri, dintre care unul situat lângă piscină.

Oferind aer condiționat în întreaga proprietate, Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort & Hive water park are o recepție multilingvă deschisă nonstop. Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul hotel.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.05 - 03.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport 
  • taxa de statiune 
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Blue Dream Palace Luxury Beach Resort 5*
De la €373
/ Persoană
Perioada
27.05 - 03.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.