Bilete si transfer la Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

1 Zi

Descriere tur

Warner Bros. Studio Tour London oferă o nouă oportunitate uimitoare de a explora magia filmelor Harry Potter™ – cea mai de succes serie de filme din toate timpurile. Acest tur unic vă duce în culise și prezintă o gamă largă de decoruri frumoase, costume și recuzită. De asemenea, dezvăluie câteva secrete bine păzite, inclusiv fapte despre efectele speciale și animatronica care au făcut aceste filme atât de populare în întreaga lume.

Platforma 9 ¾ și Hogwarts Express
Pășește pe Platforma 9 ¾ și aventurează-te în interiorul trenului cu aburi original Hogwarts Express! Această expoziție permanentă oferă vizitatorilor șansa de a se urca la bordul vagonului trenului și de a face o poza cu un cărucior de bagaje în timp ce acesta dispare prin peretele peronului.

Gringotts Wizarding Bank
Intră în noua Gringotts Wizarding Bank pe Aleea Diagon și descoperă comorile magice din interior. Intră în seiful lui Bellatrix Lestrange pentru a găsi Sabia lui Gryffindor și Cupa lui Helga Hufflepuff, unul dintre numeroasele Horcruxuri ale lui Voldemort, înainte de a face o fotografie unică înconjurat de mii de comori magice.

Printre numeroasele experiențe interactive, fanii vor vedea o demonstrație în direct a modului în care Hagrid pe jumătate uriaș a fost adus la viață și vor primi experiență prin crearea unei discuri în origami „Ceremonie de sortare”  precum și o fotografie nouă.

Iată doar câteva dintre lucrurile pe care vă puteți aștepta să le vedeți și să le faceți:
– Vizionați cu primul film Harry Potter în călătoria către și dinspre studiouri.
– Intră înăuntru și descoperi adevărata Sala Mare.
– Explorează biroul lui Dumbledore și descoperă comori nevăzute până acum.
– Pășește pe faimoasele pavaje ale Aleei Diagon, cu vitrinele magazinului de baghete Ollivander, Flourish și Blotts, Weasleys’ Wizard Wheezes, Gringotts Wizarding Bank și Eeylops Owl Emporium. Vedeți recuzită emblematică din filme, inclusiv Harry’s Nimbus 2000 și motocicleta lui Hagrid.
– Aflați cum creaturile au fost aduse la viață cu efecte de ecran verde, animatronice și modele în mărime naturală.
– Redescoperiți alte decoruri memorabile din seria de filme, inclusiv camera comună Gryffindor, căminul băieților, coliba lui Hagrid, sala de clasă a lui Potion și biroul profesorului Umbridge de la Ministerul Magiei.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru tururi in perioada 05.06 - 31.08.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilete de acces
  • transfer

Nu sunt incluse

  • bilet de avion Londra si retur
  • asigurare medicala si storno
  • cazare

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Bilete si transfer la Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
De la €387
/ 2 adulți și 1 copil
Perioada
15.06 - 31.08
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.