Bilete la IMG Worlds of Adventure Parks, Dubai

1 Zi

Descriere

IMG Worlds of Adventure este una dintre cele mai noi atracții pentru familii și grupuri care călătoresc în Dubai. Este cel mai mare parc tematic acoperit din lume, oferind peste 1,5 milioane de metri pătrați de atracții și activități palpitante.

Cu patru zone diverse – toate pline de o gamă extinsă de atracții, magazine și opțiuni de luat masa, parcul a fost proiectată pentru a satisface nevoile de agrement ale clienților de toate vârstele și abilitățile. Situat într-o parte a Dubailand și înghesuit în City of Arabia din Dubai, poate fi accesat impecabil prin IMG Boulevard, care formează, de asemenea, una dintre principalele zone ale parcului, cu atracții precum Haunted Hotel și Adventure Photography.

Ceea ce face cu adevărat unic IMG Worlds este faptul că este primul parc tematic de acest fel care are zone exclusive pentru mai multe atracții captivante bazate pe mărci populare de animații: Cartoon Network și Marvel Entertainment. De asemenea, biletele pentru IMG oferă acces la Lost Valley, unde oaspeții pot experimenta o sesiune palpitantă de aventuri cu dinozauri.

Parcul include, de asemenea, Novo Cinemas – un cinematograf multiplex care difuzează cele mai recente filme de succes. Sprijinit de tehnologie de avangardă și dotat cu un ecran IMAX avansat, precum și două săli VIP.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 01 - 30.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilete de acces in parc

Nu sunt incluse

  • transport
  • tsigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • DIRHAM TAX - se achita la check-in

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Bilete la IMG Worlds of Adventure Parks, Dubai
De la €62
/ Persoană
Perioada
01 - 30.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.