Belles Rives Hotel 5*

5 Zile

Descriere hotel

Hôtel Belles Rives se află chiar la malul apei, în orașul Juan-les-Pins din zona Rivierei Franceze, la 10 km de Cannes și la 23 km de Nisa. Acest palat în stil Art Deco oferă camere cu aer condiționat, TV și balcon.

Camerele au baie cu marmură de Carrara. Unele camere oferă vedere la Marea Mediterană. Hotelul pune la dispoziție WiFi gratuit, parcare privată și serviciul de valet.

Barul cu pian Fitzgerald servește o selecție de aperitive, cocktail-uri și meniu ușor la bar sau pe terasă. Restaurantul La Passagère premiat cu stea Michelin are terasă cu vedere frumoasă la Juan-les-Pins, insulele Lerins și Esterel. Acesta este specializat în fructe de mare proaspete și o gamă de mâncăruri mediteraneene, servite pe veselă pictată manual.

Terasa hotelului oferă vedere la mare. La un cost suplimentar, oaspeții pot să se relaxeze pe plaja privată. Toate sălile publice ale hotelului pot fi închiriate pentru conferințe, petreceri și evenimente.

Oaspeții au acces gratuit la piscina în aer liber, încălzită și la sala de fitness a unui hotel partener, aflat la 300 de metri.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 10 - 14.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 4 nopti cazare in Superior Room KingBed
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de călătorie medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Belles Rives Hotel 5*
De la €631
/ Persoană
Perioada
10 - 14.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.