Annabelle Resort 5*

8 Zile

Descriere hotel

Cu vedere la portul Paphos, acest complex luxos de 5 stele are grădini tropicale amenajate înconjurând o piscină mare cu peșteri pentru înot. Annabelle oferă mese rafinate și acces la frumoasa Marea Mediterană.

Camerele Hotelului Annabelle includ elemente elegante din marmură și facilități de lux, inclusiv halate de baie și papuci. Toate camerele sunt dotate cu minibar, televizoare prin satelit și Wi-Fi gratuit.

La sosire, oaspeții de la Annabelle sunt întâmpinați cu suc proaspăt și un prosop răcoritor.

Oaspeții se pot plimba prin grădinile amenajate și pot admira cascadele. Pentru o experiență relaxantă, oaspeții se pot bucura de piscina interioară de pe acoperiș de la Annabelle și de Ouranos Well-being Spa, exclusiv pentru adulți, care oferă saună, baie de aburi, sală de gimnastică și o varietate de tratamente spa.

Restaurantul Mediterraneo din incintă servește preparate tradiționale cipriote, grecești și internaționale într-un cadru fermecător, cu vedere la mare. Fontana, restaurantul principal al hotelului Annabelle, servește mese tip bufet, cu un meniu pentru copii. Micul dejun certificat cipriot este servit dimineața.

Annabelle este înconjurat de magazinele locale, taverne și barurile din Paphos. Oaspeții se pot bucura de vizitarea obiectivelor turistice în oraș sau de o serie de sporturi acvatice și activități în zonă. Aeroportul Paphos este la 16 km. Este disponibilă parcare gratuită.

Oaspeții se pot bucura de arome asiatice-mediteraneene combinate cu vedere la plajă la barul și restaurantul de pe plajă Antasia, situat la câțiva pași de Annabelle.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 07 - 14.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet de avion cursa charter
  • taxe de aeroport
  • cazare 7 nopți cu mic dejun
  • transfer aeroport - hotel - aeroport

Nu sunt incluse

  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Annabelle Resort 5*
De la €1,187
/ Persoană
Perioada
07 - 14.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.