Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*

8 Zile

Sri Lanka

Descriere hotel 

Anantara Peace Haven Tangalle Resort se află pe o stâncă, într-o zonă izolată, superbă, de la malul mării, într-o plantație mare de cocotieri. Proprietatea oferă vedere frumoasă la mare. Oaspeții pot să se bucure de experiența culturală deosebită, ritmurile tradiționale ale tobelor raban, binecuvântarea locală și ceremonia de la asfințit, cu tobe locale și cântece tradiționale srilankeze la cochilii de scoici.

Anantara Peace Haven oferă servicii de check-in în cameră, 32 de vile private de 5 stele, cu piscină mică și adâncă, privată, precum și majordomi foarte calificați. Puteți să optați pentru vilă cu vedere superbă la plajă sau grădină privată. Vilele cu atmosferă relaxată reflectă eleganta frumusețe culturală din Sri Lanka. Toate vilele au răcitor de vin, bar aprovizionat complet, aparat espresso, sistem audio Bose, duș separat, cu efect de ploaie, cadă și articole de toaletă marca Themae.

Complexul pune la dispoziție 6 restaurante, cum ar fi restaurantul pe plajă Teppanyaki cu specific srilankez și restaurantul italian specializat, Il Mare, cu vedere superbă la ocean. Specialiștii în vin ai complexului pot organiza degustări de vin și mâncăruri. La Spice Spoons puteți să optați pentru cursuri de gătit mâncăruri srilankeze.

Complexul oferă centrul Anantara Spa cu camere de masaj ayurvedic și reflexoterapie, piscină deosebită, în aer liber, precum și club pentru copii și adolescenți, cu profesioniști calificați în îngrijirea copiilor. Proprietatea poate aranja în vile ritualuri de 10 minute pentru îngrijirea picioarelor, efectuate de terapeut spa.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort se află la 30 de minute de mers cu mașina de templul în stâncă Mulkirigala, la 1,5 ore de mers cu mașina de renumitul Fort Galle și la 2 ore de mers cu mașina de Parcul Național Yala, unde puteți vedea elefanți și leoparzi. Biroul de turism al proprietății organizează excursii la o gamă de activități culturale și marine, cum ar fi surfing, ciclism, safari în sălbăticie și observarea balenelor albastre.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort se află la 2,5 ore de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Bandaranaike.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 16 - 23.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • Transport cu avionul pe ruta OTP - CMB (OTP-IST-CMB, CMB-IST-OTP) cu escala in Ataturk, Istanbul (IST)
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 7 nopti cu mic dejun

Nu sunt incluse

  • Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*
De la €1,919
/ Persoană
Perioada
16 - 23.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.